Ruokatapahtuma Voillà 22.–24.10.2021

 

Jo viidennen kerran järjestettävä Voiveljien palkittu ruokatapahtuma Voillà! elävöittää Turun ravintolamaailmaa jälleen lokakuun lopussa. Tänä vuonna teemana on terävä läpileikkaus suomen uskomattoman hienosta ruokatarjonnasta aina pohjoisesta etelään, ja luvassa on taas ainutlaatuisia makuja eri puolilla kaupunkia.

Vuoden 2021 Voillà kerää Turkuun kotimaan parhaat maut ja Suomen eturivin ravintolaosaajat. Yhden viikonlopun aikana on poikkeuksellisen hieno mahdollisuus tutustua perinteisiin ja moderneihin saariston makuihin, nauttia Lapin puhtaista raaka-aineista ja äärimmilleen hiotuista urbaaneista makuelämyksistä. Jokaiseen kukkaroon sopivasta tarjonnasta löytyy kaikille mieluinen vaihtoehto rennosta brunssista aina fine dining -illalliseen.

Tukholmassa Michelin-ravintolassa työskennellyt William Hellgren saapuu vierailevaksi keittiömestariksi Gräddaan Turunmaan saaristosta, Korppoosta. Williamin ruoanlaitto on moniulotteista taidetta: visuaalisuutta ja ajatuksia annoksen taustalla. Erilaisia rakenteiden ja makujen yhdistelmiä on tarjoilla myös Williamin modernissa saaristomenussa, joka on saanut vaikutteita ympäri maailmaa.

 

VOILLÀ MENU
WILLIAM HELLGREN

3 ruokalajin lounas 39 €
4 ruokalajin illallinen 49 €

Lounas
Hapanjuurivohveli, kermaista savoynkaalia ja sitruunaa
Haudutettua benella- kirjolohta, savustettua mätiä, rakkolevä-dashigeeliä ja tyrni beurre blanc
Mustikkaa, vuohenjuustoa ja hunajaa

Illallinen
Chawanmushi, perunaa ja tryffeliä
Hapanjuurivohveli, kermaista savoynkaalia ja sitruunaa
Haudutettua benella- kirjolohta, savustettua mätiä, rakkolevä-dashigeeliä ja tyrni beurre blanc
Mustikkaa, vuohenjuustoa ja hunaja

 

Varaa pöytä Gräddaan tästä

Post a Comment

Ravintola / Restaurang Grädda

Piispankatu 15, 20500 Turku
020 741 7333

Instagram

Lahjakortti
Meille töihin