Gräddassa juhlitaan vappua kokonainen viikonloppu 30.4.–1.5.!

Kevät on vihdoin saapunut ja Gräddassa juhlitaan vappua tyylikkäästi sekä lauantaina että sunnuntaina. Kolmen ruokalajin vappumenu on tarjolla vapunaattona 30.4. klo 17-21 (ravintola avoinna 23 asti) ja vapunpäivänä 1.5. brunssilla on kaksi kattausta klo 12 ja 15.

 

Varaa pöytä tästä


Vappuaaton menu 30.4.

Vappumenu / pääruokana kasvisannos 42€
Vappumenu / pääruokana liha-annos 47€

 

ALKURUOKA

Parsakeittoa (L, G)
Marinoitua parsaa ja cavi-arttia 

tai 

Toast skagen (L)
Paahdettua briossia, siianmätiä ja mummonkurkkua 

 

PÄÄRUOKA

Paahdettua kukkakaalia (L, G)
Pinaattipolentaa, kihernettä ja mantelia 

tai

Paistettua häränfilettä (L)
Hasselbackanperunaa, broccoliinia ja punaviinikastiketta  

 

JÄLKIRUOKA

Pikkumunkit
D
ulce de leche ja vadelmahilloa

 

Vappupäivän brunssi 1.5.

35€/hlö

 

BRUNSSIMENU 

Appelsiinitäysmehua (M, G)
Omenamehua (M, G)
Mansikkasmoothie (L, G)
Romainesalaattia, caesarkastiketta ja krutonkeja 
Croisantteja ja foccacciaa 
Hummusta, pestoa ja marmeladia (L, G, sis pähkinää)
Kurkkua, kirsikkatomaattia ja pikkelöityä punasipulia (M, G)
Marinoitu parsa-perunasalaatti (L, G)
Coleslaw poltetusta kaalista ja tryffelimajoneesia (L, G)
Paahdettua porkkanaa, pinjansiemeniä ja vuohenjuustoa (VL, G)
Härkätartar ja graavattua keltuaista (L, G)
Katkarapu skagen kananmunalla (L, G)
Sokerisuolattua kirjolohta ja marinoitua fenkolia (L, G)
Poropiirakkaa, leipäjuustoa ja lakkahilloa (VL)


Paahdettua kirjolohta, kevätvihanneksia ja tilli-hapankermaa (L, G)

Härkäpapufalafelit, kevätvihanneksia ja minttujogurttia (L, G)


Briejuustoa ja viikunahilloa (G)

Tuoreita hedelmiä (M, G)
Oman leipomon kakkua 
Raparperipiirakkaa (L)
Suklaamoussea (L, G)
Pikkumunkkeja ja vadelmahilloa 


Varaa pöytä tästä 

 

Ravintola / Restaurang Grädda

Piispankatu 15, 20500 Turku
020 741 7333

Instagram

Lahjakortti
Meille töihin