Sunnuntaibrunssi

Vuonna 1832 rakennetussa upeassa empiretyylisessä puutalossa, Aurajoen itäisellä rannalla nautitaan kiireettömästä brunssista sunnuntaisin klo 12-15. Ravintola on avoinna klo 16:30 asti. Tarjolla on kaunis kattaus laadukkaista ja kauden rakkaimmista raaka-aineista valmistettuja salaatteja, lämpimiä ruokia ja herkullisia jälkiruokia. Gräddan sunnuntaibrunssi tarjoillaan kaupungin kauneimman puutalon seinien suojassa 39 euron hintaan.

Pöytävaraus tästä
tai numerosta 020 741 7332

Brunssimenu 39€
18/5/2025 klo 12-15
Appelsiini- ja omenamehua (M, G)
Vadelmasmoothie (L, G)
Croisantteja ja talon leipää (L)
Hummusta, Gräddan tuorejuustoa ja marmeladia (L, G)                                                                                  Peruna-uunimunakasta ja aiolia (M, G)
Leikkeleitä ja antipastokasviksia (M, G) 
Mummonkurkkuja ja pikkelöityä punasipulia (M, G) 
Caesarsalaattia (L, G, sis. anjovista) 
Mansikka-halloumisalaattia (L, G)
Parsa-perunasalaattia (L, G)
Katkarapuskagenia ruisnapilla (L)
Savulohimoussea saaristolaisleivällä (L)

Härän pitkään haudutettu hanger steak, tummaa herkkusienikastiketta ja kermaperunoita (L, G)
Herkkutattiravioleja, ricottajuustoa ja paistettua portobelloa (L) 

Juustolajitelma ja aprikoosimarmeladia (L, G)          
Toscapiirakkaa (L, G)
Sitruunapannacottaa (L, G)                                                                                                                Valkosuklaamoussea ja raparperia (G)
Konvehteja 

Pöytävaraus tästä
tai numerosta 020 741 7332

Brunchmeny 39€
18/5/2025 klo 12-15

Apelsin- och äppeljuice (M, G)
Hallonmoothie (L, G)

Croissant och gräddas bröd (L)
Hummus, gräddas färskost och marmelad (L, G)
Potatisomelett i ugn med aioli (M, G)
Kallskuret och antipasto (M, G)
Inlagd gurka och picklad rödlök (M, G)

Caesarsallad (L, G, inneh. anjovis)

Halloumisallad med jordgubbar (L, G)
Sparris-och potatissallad (L, G)
Räkskagen på rågkrisp (L)
Rökt laxmousse på skärsgårdsbröd (L)

Långbakad njurtapp med svampsås och gräddpotatis (L, G)
Svampravioli med ricottaost och portobello (L)

Ostar med aprikosmarmelad (L, G)
Toscapaj (L, G)
Citronpannacotta (L, G)                                                                                                                                              Vit chokladmousse och rabarber (G)
Konfekter

Bordsbokning här
eller från nummer 020 741 7332